A minha vida na Suécia

19 dagar

19 dagar

Om 19 dagar ska jag gifta mig. Jag har inga kläder, inga gäster ej eller fotografer, och jag har varken ringar eller blommor. Men det som irriterar mig mest är att jag inte har min bröllopstårta. Därför, och i stället for att leta efter en snygg klädsel, är jag mer intresserad på att hitta den perfekta tårtan.

Än så länge har jag bläddrat igenom tusentals Google bilder och kommit fram till att jag bestämt mig för att min bröllopstårta, den ska jag baka själv.

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

w

Connecting to %s